Samhørighed: I klubben Elsted er samværet med andre børn og unge, samt et engageret personale i højsædet! Klubben er stedet hvor man mødes med sine venner, samt skaber nye venskaber.

Faglighed: I klubben Elsted er det vigtigt for os at skabe rum hvor børnene i fællesskab kan dygtiggøre sig inden for den enkeltes interesser.

Omtanke: Vi skaber børn og unge der deltager i og inkludere hinanden i fællesskaber samt reflektere over verden.

Sensitivitet: I vores hus er der plads og personale til, at der kan blive taget hånd om de børn, der har behov for mindre sammenhænge. Vi har særligt fokus på at skabe en tryg hverdag for dit barn. Vi har et særligt fokus på at skabe glade, sunde børn og unge med selvværd.

Dagligdagen: I dagligdagen tilbyder vi i klubben Elsted, et bredt udvalg af aktiviteter. Vi tager udgangspunkt i den børnegruppe vi har og deres interesser. Dagligt understøtter vi børnene indenfor:

• E-sport, herunder computer, PlayStation og Tablet
  • Kreativt værksted, herunder, graffiti, perler, syning, tegneværksted, filt, smykker mm.
  • Bevægelse, vi har ugentligt mulighed for at benytte hallen på Elsted Vi har et stort street areal, hvor man mulighed for at skate, køre løbehjul & rulleskøjter, stylter eller køre på BMX.

Vi har adgang til tre multibaner, hvor der altid er mulighed for at spille, basket, fodbold, hockey, stikbold mm.

• Teater og dans, Vi har et teater område i klubben, med eget udklædningstøj. I klubben er der et ugentligt dansehold med underviser. Udover det er det altid muligt at danse & bevæge sig i vores fællesområder.
  • Diverse brætspil
  • Crazy Friday, er en aktivitet vi i klubben afholder hver fredag. her er konkurrencer og sjov og ballade i højsædet.

Aftenåbning: I klubben Elsted holder vi aftenåben en gang om ugen. Tirsdag i ulige uger samt onsdag i lige uger. Der er mulighed for at tilmelde sig aftenåbning på vores info tavle i klubben. På disse aftner spiser vi sammen med børnene. Der er altid en fælles aktivitet samt mulighed for fri leg og hygge.

Snacken: Vi tilbyder en snack hver dag i klubben f.eks. pølsehorn, pizzasnegl, hjemmebagte boller og lign.

Hvis man ønsker at tilmelde sit barn snackordningen, skal man skrive en mail til: micpe@aarhus.dk

Prisen for at være med i snacken er 100 kr. månedligt. Der afregnes over mobilepay på: 651664, der er mulighed for at betale frem i tiden, husk blot at anføre barnets navn og klasse ved overførelsen.

I den pris er aftensmåltidet til aftenåbningerne også inkluderet.

Highlights: I klubben Elsted har vi månedligt minimum en fælles tur ud af huset. Mange af disse ture vil der være en mindre egen betaling på. Turene ud af huset inkluderer blandt andet, Rush, Battlearena, biograf og svømmetur mm. I klubben kan man finde en oversigt tavle over disse highlights.

Traditioner: I klubben Elsted har vi årlige traditioner. Vi har Halloween, Djurs sommerland, fastelavn og en helt fantastisk sommerlejr den første uge i sommerferien. Vi har en Berlin tur for 6. årgang hver år i påsken. December måned er afsat til julehygge, gaver, konkurrencer og der bliver lavet bolcher hele måneden.

Ungdomsklubben: Ungdomsklubben inddelt på to forskellige matrikler. Mandag og tirsdag er der åben på Lystrup skole, onsdag og torsdag er der åben på Elstedskole.

Ungdomsklubben Elsted, er et fritidstilbud til alle unge fra 7 klasse og op til 18 år. Klubben er er sted hvor de unge, selv er medbestemmende i forhold til indretning og inventar. Vi tilbyder aftensmad på alle åbningsdage, og tilbyder jævnligt ture ud af huset. Vi har en årlig skitur i vinterferien, vi har ligeledes en årlig tur til København.

Praktisk info:

Åbningstider fritidsklubben Elsted:

Mandag: 13.30-17.00

Tirsdag: 13.30-17.00 (ulige uger 13.30-20.00)

Onsdag: 13.30-17.00 (lige uger 13.30-20.00)

Torsdag: 13.30-17.00

Fredag:  13.30-17.00

I alle ferier er åbningstiden 10.00-16.00

Ungdomsklubben Elsted:

Mandag: 17.00-21.30 på Lystrup skole

Tirsdag: 17.00-21.30 på Lystrup skole

Onsdag: 17.00-21.30 på Elsted skole

Torsdag: 17.00-21.30 på Elsted skole

Fredag: Lukket

I ferierne holder vi åben sammen med fritidsklubben fra 10.00-16.00

Kontakt information: Telefon til Fritidsklubben: 41 85 48 17 vi kan træffes indenfor vores åbningstid.

Telefon til Ungdomsklubben : 61 92 34 81 vi kan træffes indenfor vores åbningstid.

Man er altid velkommen til at henvende sig telefonisk eller pr mail til afdelingsleder Kirsten Ritz.

Mail: kri@aarhus.dk

Tilmelding: Tilmeldingen til klubben Elsted foregår gennem pladsanvisningen ved Aarhus kommune, her kan man også søge og hel eller delvis friplads.

Links:

Besøg Klubben Elsted på Facebook